Over ons

Sinds 2017

Eindelijk is het zo ver! Puik heeft haar deuren geopend op het horecaplein in Ommen. Iedereen kan nu genieten van de heerlijke pannenkoeken en de Puike burgers.
Ook kunnen mensen onze huisgemaakte friet proeven!

Redenen waarom je naar Puik moet komen!

Puik is niet alleen een plek met een fijne sfeer en lekker eten, maar ook voor:

 

 

GOEDE
KWALITEIT

Alle gerechten worden vers bereid door onze koks. Ze kijken goed naar de smaken en combineren er vol op los! Wilt u eens een pannenkoek op een originele manier? Dan bent u hier op de goede plek. Ook bij de andere gerechten gebruiken wij alleen maar verse producten en word alles huisgemaakt. Geniet van de smaken en maak er een Puike dag van!

GEWELDIG TERRAS

Geniet van het mooie Ommen. Op ons nieuwe terras geniet u van het horecaplein van Ommen. Zit u graag in de zon of misschien toch liever in de schaduw? Ons terras heeft voor ieder wat wils. Geniet van het in de buurt gelegen water of neem een kijkje in de binnenstad van Ommen.

SUPER FEESTLOCATIE

Puik feestje! Puik is niet alleen maar een restaurant, maar wij verzorgen ook uw ideale feest. Heeft u binnenkort iets te vieren, maar ziet u de voorbereiding en het opruimen na de tijd niet zitten? Wij maken van uw ideeën een Puik feest! Neem gerust contact op of kom langs voor een kopje koffie, dan bekijken we de mogelijkheden.

Maak kennis met ons team

Het team van Puik staat bekend om hun enthousiasme. We zorgen er voor dat iedereen na een heerlijke maaltijd of feest naar huis gaat
met een lach op zijn/haar gezicht. Onze koks bereiden alle gerechten elke dag huisgemaakt. Hierbij gebruiken ze streekproducten en houden
ze de seizoensgerechten goed in de gaten. Onze Puike bediening doet er alles voor om de gasten een geweldige tijd te geven.

Kleine sfeerimpressie

Na alle voorbereidingen mogen wij u met trots ons mooie restaurant presenteren! Sfeervol zitten en genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met een lekkernij, een hapje eten, borrelen of ons restaurant afhuren voor een geweldig feest!